Kuru Events
yleiset ehdot

1. Sopimuksen osapuolet ja soveltaminen


Kuru Events on Beyond Arctic Oy:n aputoiminimi.

Kuru Eventsin:n (myöhemmin “Kuru Events”) ja siltä ”Kuru Lounge” nimistä tilaa yksityiskäyttöön vuokraavan asiakkaan (myöhemmin “Asiakas”) välisessä sopimuksessa noudatetaan näitä sopimusehtoja.

Varauksen tekevän Asiakkaan on oltava täysi-ikäinen. Asiakkaan ollessa Yritys tai yhteisö, varauksen tekevällä henkilöllä on oltava oikeus sitoutua edustamansa yrityksen tai yhteisön nimissä sopimussuhteeseen. Mikäli oikeus tämän sopimuksen hyväksymiseen puuttuu tai yritys/yhteisö kiistää vastuunsa muulla perusteella, pidetään varauksen tehnyttä henkilöä henkilökohtaisesti vastuussa tästä sopimuksesta ja sen hyväksymisestä Asiakkaan roolissa.

2. Kuru Lounge varaukset


Kuru Lounge videotilan varatakseen Asiakkaan tulee tehdä varaus Kuru Eventsin kotisivujen kautta varausjärjestelmää käyttäen. Tämän lisäksi varaustiedustelu voidaan tehdä sähköpostitse, yhteydenotto lomakkeella tai soittamalla Kuru Eventsin asiakaspalvelu numeroon.

Mikäli Asiakas lähettää Kuru Eventsille varaustiedustelun, Kuru Events tarjoaa Asiakkaalle saatavuuden mukaan Kuru Lounge tilaa vuokralle. Varaus maksetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle lähetettävän maksulinkin kautta. Tarvittaessa varaus voidaan myös maksaa tilaan saapumisen yhteydessä maksukortilla tai käteisellä.

Mikäli asiakas ei maksa varaustaan sovittuun ajankohtaan mennessä, varaus raukeaa ilman erillistä ilmoitusta.


3. Sopimuksen syntyminen


Maksamalla varauksen asiakas hyväksyy nämä varausehdot. Vastaanotettuaan maksusuorituksen Kuru Events toimittaa Asiakkaalle tilausvahvistuksen, joka sisältää yhteenvedon Asiakkaan ja Kuru Eventsin välillä sovitusta varauksesta siihen kuuluvine palveluineen.

4. Varauksen muuttaminen ja peruuttaminen


Varauksen päivämäärää ja aikaa voidaan muuttaa ilman lisämaksua, mikäli muutettava päivämäärä ja ajankohta on vapaana kalenterissa. Tästä pitää olla yhteydessä aina suoraan Kuru Eventsin henkilökunnan kanssa ja muutoksesta on sovittava tämän jälkeen kirjallisesti esim. sähköpostiviestillä.

Kuru Eventsin peruutusehdot:
Yli 72 tuntia ennen varausta – ilmainen peruutus
24-48 tuntia ennen varausta – 50% rahojen palautus
24h ennen varausta – ei rahojen palautusta

5. Yleinen järjestys


Asiakas vastaa sisäänpääsystä ja yleisestä järjestyksestä Kuru Lounge tilassa varauksen aikana. Asiakas on vastuussa siitä, ettei ulkopuolisilla henkilöillä ole pääsyä varattuihin tiloihin varauksen aikana.

Asiakas vastaa siitä, että kaikki henkilöt poistuvat Kuru Lounge tilasta varausajan päättymiseen mennessä. Mikäli Kuru Eventsin henkilökuntaa ei ole paikalla, Asiakas huolehtii tilojen asianmukaisesta lukitsemisesta varauksen päättymisen jälkeen. Ohjeistus lukitsemiseen annetaan Kuru Eventsin henkilökunnan puolesta ennen tilaisuuden alkua.

Mikäli Asiakas jatkaa varatuissa tiloissa yli sovitun ajan, Kuru Eventsillä on oikeus veloittaa ylimenevältä ajalta 50€ per alkava tunti.


6. Siisteys


Asiakkaan vastuulla on, että tilat ovat varauksen päättyessä asianmukaisessa kunnossa. Asiakkaan on huolehdittava siitä, että tiloissa olevat kalusteet ja laitteet on varauksen päättyessä kunnossa ja että roskat on huolehdittu roskikseen ja tyhjät pullot/tölkit jätetty siististi pöydälle tai sivussa olevalle tasolle.

Kuru Events vastaa tilojen lattiapintojen ja wc-tilojen normaalista siivouksesta ennen varauksen alkamista ja sen päätyttyä. Normaalisiivoukseen sisältyy pintojen imurointi ja pyyhkiminen kostealla sekä WC tilojen siivous. Oksennuksen tai muiden eritteiden siivoamisesta tilasta Kuru Eventsillä on oikeus periä 100€ siivousmaksu.


7. Turvallisuus


Tupakointi sisätiloissa on ehdottomasti kielletty. Tupakointi on sallittu Kuru Eventsin toimiston edessä (Valtakadulla), josta löytyy myös tuhkakuppi. Mikäli asiakas aiheuttaa tiloissa palohälytyksen omalla toiminnallaan on Kuru Eventsillä oikeus periä 800€ maksu väärästä hälytyksestä.

Asiakas vastaa siitä, että Kuru Eventsin tiloissa ei ole ylimääräisiä henkilöitä ja että varauksessa sovittu henkilömäärä ei ylity. Mikäli tilassa on ollut ylimääräisiä henkilöitä Kuru Eventsillä on oikeus periä lisähenkilöistä maksu hinnaston mukaisesti.


8. Luvat


Asiakas huolehtii omalla kustannuksellaan kaikista viranomaisten edellyttämistä luvista sekä seuraamuksista, mitkä aiheutuvat viranomaisten vaatimusten laiminlyömisestä. Omien alkoholijuomien nauttiminen Kuru Lounge tilassa on sallittua. Alaikäisten alkoholin nauttiminen Kuru Lounge tilassa on kiellettyä.

Asiakas huolehtii siitä, että hänellä on tarvittavat oikeudet elokuvien, musiikin, pelien ja muiden audiovisuaalisten tallenteiden näyttämiseen ja toistamiseen Kuru Lounge tilassa. Asiakas myös vastaa, että kaikki toistettava materiaali on laillista eikä sen toistaminen riko tekijänoikeuslakeja.

Kuru Eventsiä ei voida pitää vastuullisena Asiakkaan mukanaan tuomasta audiovisuaalisesta materiaalista eikä sen sisällöstä. Laittoman materiaalin näyttämisestä teemme automaattisesti ilmoituksen viranomaisille.


9. Asiakkaan vastuu ja vahingonkorvausvelvollisuus


Asiakas on vastuussa varaamistaan tiloista Asiakkaan ja Kuru Eventsin sopimuksen mukaisen vuokra-ajan, joka ilmenee tarkemmin tilausvahvistuksesta.

Asiakas on velvollinen korvaamaan täysimääräisesti Kuru Lounge tilalle, irtaimistolle, laitteistolle tai kolmansille osapuolille Asiakkaan ja hänen vieraiden aiheuttamat vahingot, sekä sellaiset vahingot, jotka ovat aiheutuneet Asiakkaan näiden sopimusehtojen mukaisten velvollisuuksien laiminlyönnistä.

Asiakkaan on ilmoitettava tapahtuneista vahingoista Kuru Eventsille viivytyksettä ja Asiakas on velvollinen ryhtymään tarvittaviin toimiin vahingon rajaamiseksi ja minimoimiseksi.


10. Kuru Eventsin vastuu


Kuru Events ei ole vastuussa vuokra-aikana Kuru Lounge tiloissa tapahtuneista henkilövahingoista tai järjestyshäiriöistä.

Mikäli Kuru Events on tulipalon, sähkökatkoksen, vesivahingon tai muun ulkoisen Kuru Eventsistä riippumattoman syyn tai Force Major tilanteen vuoksi estynyt noudattamasta tätä sopimusta, ei Kuru Events ole velvollinen korvaamaan tästä mahdollisesti aiheutuvia kuluja asiakkaalle. Asiakkaalla on tällaisessa tilanteessa oikeus saada maksamansa varausmaksu takaisin kokonaisuudessaan.


11. Tämän sopimuksen siirtäminen


Asiakkaalla ei ole oikeutta siirtää tätä sopimusta tai luovuttaa varaamiaan tiloja kolmannelle osapuolelle ilman Kuru Eventsin etukäteistä kirjallista suostumusta.

Elokuvailta

Alk. 49 €

Peli-ilta

Alk. 49 €

Lasten Synttärit

ALK. 99 €

Urheilutapahtuma

Varaa nyt

Ohjeet & varaus

Tilat

Kuru Lounge on moderni ja huippulaitteilla varustettu videotila, joka sopii monenlaiseen viihteeseen ja pieniin tapahtumiin. Sohvapaikkoja löytyy yhteensä 6 hengelle, minkä lisäksi säkkituoleilla istuu mukavasti 3 henkilöä.

Tilan varustelu

WUXGA- laserprojektori
150” elokuvakangas
Dolby Surround 5.2.2. äänijärjestelmä
Blu-ray/ DVD -toisto
Pöytätietokone yhdistettynä projektoriin
HDMI liitännät oman tietokoneen liittämiseen
300Mbit/s Wi-Fi Internet yhteys + 450bit/s valokuitu johto
PS4 konsoli, 4 ohjainta ja pelejä
(NHL20, FIFA20, Crash team racing)
Jääkaappi, mikro, mukit, kulhot ja aterimet

Näytökset

Elokuvia voit katsoa meillä seuraavilla tavoilla:
  1. Tuo oma elokuva mukanasi (DVD tai Blu-ray)
  2. Kirjaudu Kuru Loungen koneelta omaan Netflixiisi tai muihin suoratoistopalveluihin
  3. Kiinnitä oma tietokoneesi kiinni projektoriin ja toista sen kautta
  4. Vuokraa leffa suoratoistopalvelusta Kuru Loungen kautta (1 leffa/ varaus kuuluu hintaan, max. 5€)

Pelaaminen

Kuru Lounge on varustettu PlayStation 4 pelikonsolilla. Saatavilla olevat pelit: NHL20, FIFA20, Crash team racing. Voit tuoda mukanasi myös oman PS4 yhteensopivan pelin tai oman konsolin, joka kytketään laitteisiin kiinni.

Varaus

Tällä hetkellä otamme varauksia vastaan verkkosivumme yhteydenottolomakkeen, sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Lähetämme sinulle varauksen tehtyäsi maksulinkin, jonka kautta voit maksaa varauksesi ja samalla vahvistaa sen.

 Jos et halua edellä mainittua vaihtoehtoa, niin voit maksaa varauksesi myös saapumisen yhteydessä kortilla tai käteisellä. 

Yleiset varausehdot

Saapuminen

Kuru Lounge sijaitsee aivan Rovaniemen keskustassa, Valtakatu 21:ssä. Toimimme samoissa tiloissa Beyond Arctic ohjelmapalveluyrityksen kanssa ja meille pääset samasta sisäänkäynnistä.

Kun olet tehnyt varauksen kanssamme, pyydämme sinua saapumaan suoraan Kuru Loungeen 15 minuuttia ennen varauksesi alkua. Päästämme teidät sisään ja opastamme kaiken tarvittavan laitteistosta sekä tilassa toimimisesta.

Osoite

Valtakatu 21, Rovaniemi
Sijainti kartalla

Yhteys

040 680 1100
info@kuruevents.fi
"Kuru Lounge on arjen luksusta parhaimmillaan"